O nama

Kada putujete, želite najbolju uslugu, profesionalne vozače, udobne, moderne autobuse, želite brzinu, sigurnost i tačnost. Zato nam više od dve decenije poklanjate poverenje, jer sa nama svugde stižete najbrže, najbezbednije i najpovoljnije.

Gaga turs Zlatibor doo Beograd postoji od 1992. godine. Delatnost smo započeli u Čajetini kao jedna od prvih auto škola u Zlatiborskom okrugu. Danas, nakon više od dve decenije uspešnog rada, stalnog napredovanja i usavršavanja, s ponosom možemo reći da smo među vodećim autoprevoznicima u Zapadnoj Srbiji.

Sa Gaga turs Zlatibor doo Beograd svakodnevno putujete na relaciji Beograd – Zlatibor, a imamo najčešće linije u lokalnom saobraćaju. Takođe, dajemo mogućnost vanrednih polazaka-sa nama možete na izlete, ekskurzije, organizovana putovanja itd.  Tokom leta ste navikli da Vas bezbedno  i pouzdano vozimo na more. Svakodnevne sezonske linije ka crnogorskom primorju otvorene su na relaciji Beograd – Budva – Herceg Novi da bi naši putnici bez brige uživali u odmoru.

Naš vozni park čine strogo kontrolisana, redovno održavana i  moderna vozila. Trenutno raspolažemo sa 26  autobusa i 2 kombija za prevoz putnika, a u planu nam je i proširenje voznog parka. To što nas svakodnevno birate, čini nas ponosnim i zahvlanim, ali nam takođe postavlja i odgovornost da postanemo još bolji.

Druga važna grana našeg preduzeća je Tehnički pregled, koji se nalazi u mestu Sušica, na pola puta između Užica i Čajetine, odmah pored magistrale. Tehničko osoblje čine iskusni i kvalifikovani majstori koji Vam stoje na raspolaganju za sve informacije vezane za ispravnost i bezbednost vašeg vozila. Imamo dugogodišnje iskustvo u tehničkom pregledu putničkih automobila, manjih i većih kamiona kao i autobusa. Za sve informacije o tehničkom pregledu  obratite se našim ljubaznim dispečerma.

Šlep služba je najmlađa delatnost kojom se preduzeće Gaga turs bavi. Zarad vaše bezbednosti i pomoći u nevolji, dežuramo 24 časa, a koristimo naš kamion Volvo PL6 . Veoma povoljno prevozimo vozila kako u ispravnom tako i u neispravnom stanju, kao i plovne i druge objekte čija težina ne prelazi tehničke parametre našeg vozila. Pozovite nas i uverite se da smo vaš siguran partner!

Budimo u kontaktu

pozovite: +381 (0) 31 525-606

office@gaga-turs.rs

31310 Čajetina, Srbija